020 - 794 71 51

Scheidingsadvocaat nodig in Amsterdam?

Alimentatie regelen

Als u en uw partner gaan scheiden, is het voor uw kinderen belangrijk om de alimentatie en omgang goed te regelen. Een echtscheiding kan namelijk een grote impact hebben op kinderen, voor hen is duidelijkheid erg belangrijk. Zo weet uw kind precies waar hij of zij aan toe is. Wanneer u de juridische diensten van De vakman uit Amsterdam inschakelt, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande service bij het regelen van de alimentatie. We kunnen de hoogte voor u vaststellen, maar ook wijzigen als uw situatie is veranderd. Wij werken met zeer ervaren advocaten, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Voor hulp bij uw scheiding in Amsterdam of regio Amsterdam zit u goed bij ons.

Zowel alimentatie voor partners als kinderen

Partneralimentatie

Veel mensen denken dat alimentatie alleen voor kinderen bedoeld is. Er kan ook alimentatie voor partners geregeld worden. Dit is vaak het geval als er veel verschil is in inkomen tussen beide partners en wordt vaak door de partners zelf geregeld.

Kinderalimentatie

Alimentatie voor het kind kan ook zelf worden bepaald, maar zal altijd door de rechter worden getoetst. Het belang van de kinderen staat hierbij voorop. De hoogte van de alimentatie hangt af van een aantal factoren, namelijk het gezinsinkomen, de draagkracht van de alimentatieplichtige en de kosten voor het kind. Woont u in Amsterdam of omgeving van Amsterdam en wilt u meer informatie over alimentatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de procedure voor het vaststellen van de alimentatie en geven u gedegen advies.

Waarom Garant?

  • Persoonlijke en betrokken aanpak
  • Een directe en voortvarende handelswijze
  • Vrijblijvende zaak analyse

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kenmerken

• Deskundig
• Precies
• Laagdrempelig
• Persoonlijk
• Zakelijk
• Betrokken

Werkzaam in

Onder andere: De Jordaan, Oud-Zuid, Rivierenbuurt, Amsterdam-Centrum, Diemen, Purmerend, Heemstede, Zandvoort, Zaandam en Haarlem.

Hoofdvestiging

Menu