020 - 794 71 51

Scheidingsadvocaat nodig in Amsterdam?

Echtscheiding

Als partners hebben besloten om te gaan scheiden in Amsterdam of omstreken, helpt De vakman uit Amsterdam met de juridische afwikkeling van de echtscheiding. Zo kunnen wij u helpen met het officieel aanvragen van de echtscheiding, het maken van een financieel plan, het maken van afspraken met betrekking tot de kinderen en de afronding van de scheiding bij de rechter. Scheiden is geen gemakkelijke stap. Een echtscheiding kan behoorlijk wat stress en verdriet opleveren. U scheidt niet alleen op papier, maar ook emotioneel van iemand. Aangezien dat al genoeg energie kost, helpen wij u met de afwikkeling van de praktische zaken.

Eenzijdig of gemeenschappelijk verzoek

Een echtscheiding kan op verschillende manieren verzocht worden, maar dient altijd te worden gedaan door een advocaat. Als u in (redelijk) goed overleg uit elkaar gaat en u het samen eens bent over de meeste punten van de scheiding, dient u samen een gemeenschappelijk verzoekschrift tot echtscheiding in. U maakt dan samen afspraken over de echtscheiding die u vastlegt in een echtscheidingsconvenant. Dit convenant wordt meegestuurd met het verzoekschrift. Als één iemand het initiatief neemt voor de scheiding en u het niet eens bent met elkaar, dan dient u een eenzijdig verzoekschrift tot echtscheiding in bij de rechtbank.

Een echtscheiding via de rechter

In het geval u er niet samen uitkomt vindt de echtscheiding plaats via de rechter. Hiervoor heeft u een advocaat nodig die u juridische bijstand verleent. In Amsterdam zijn wij u hierbij graag van dienst. Onze specialisten zorgen er tevens voor dat er een hoop persoonlijke zaken goed geregeld worden. Zo kunnen wij voor u vastleggen wat er met de woning gebeurt, hoeveel alimentatie er moet worden betaald, hoe de inboedel verdeeld moet worden, wie de voogdij krijgt over de kinderen, wat voor omgangsregeling er wordt getroffen en wat er gaat gebeuren met het pensioen. Kortom, wij helpen u van begin tot eind met uw scheiding in Amsterdam en regio Amsterdam. Ook bij een echtscheiding zonder rechter ondersteunen wij u graag.

Waarom Garant?

  • Persoonlijke en betrokken aanpak
  • Een directe en voortvarende handelswijze
  • Vrijblijvende zaak analyse

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kenmerken

• Deskundig
• Precies
• Laagdrempelig
• Persoonlijk
• Zakelijk
• Betrokken

Werkzaam in

Onder andere: De Jordaan, Oud-Zuid, Rivierenbuurt, Amsterdam-Centrum, Diemen, Purmerend, Heemstede, Zandvoort, Zaandam en Haarlem.

Hoofdvestiging

Menu